Excursió a Mas Titot i a Can Comes de Pujarnol

20 04 2010

El curs d’horticultura ecològica II ja s’ha acabat. Tot i això hem aprofitat la benentesa per organitzar una diada d’horticultura per anar a visitar l’horta de Mas Titot i de Can Comes de Pujarnol.

L’excursió serà el diumenge 16 de maig a les 10h del matí. Ens trobarem a l’aparcament del Lidl de Banyoles i anirem cap a Mas Titot (Vilambarí). Després anirem cap a Can Comes de Pujarnol i ens quedarem a fer una arrossada vegetal a l’aire lliure (detall de la Margarita, en Nicolau, la Teresa i l’Alfons). Pel dinar cal confirmar assistència (enviant un correu-e a: esperxatsalhort@gmail.com) i portar alguna cosa (sense passar-se!) per beure, o algun entrant o algunes postres per compartir (a ser possible apte per a vegeterians). Seria bo que cadascú porti coberts, plat, cadira (si voleu) i aigua per beure.

Mas Titot (Vilamarí)

Si teniu llavors per intercanviar o dubtes per resoldre no els deixeu a casa, agafeu-los abans de marxar!

Esperem que el curs hagi sigut d’ajuda.

Per cert, si us animeu a participar al bloc només cal que aconseguiu un nom d’usuari WordPress i que seguiu les indicacions de l’apartat d’ajuda i contacte.

Fins diumenge!


Accions

Informació

One response

13 05 2010
alfons i teresa

Amb el diluvi que està caiguent haurem d´esperar a decidir si podem dinar a Les Comes a l´aire lliure ,divendres al la tarda. O be deixar-ho per diussabte al matí en veure si el sol ens vol fer companyia o no. Tot està amarat d´aigua a hores d´ara i les HERBES creixent i creixent per arreu.
Fins Aviat .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: